Pedikűr

by mespecialized

Prémium termékek, modern technikák, legújabb trendek

A jó közérzethez alapvetően hozzátartoznak az igényes, ápolt lábak. A szépségápolás ezen területe igen nagy szakértelmet és nyugodt környezetet kíván.
Magasan képzett pedikűrös és gyógypedikűrös kollégáink professzionalizmussal és nyugodt környezettel várják önt a kezelésére, melyet a kényelmes masszázs fotelek és egy relaxációs talpmasszázs tesz tökéletesen pihentető és feltöltő élménnyé.

Expressz pedikűr

Profi pedikűröseink elvégzik a körmök szakszerű vágását, formázását és eltávolítják a felesleges körömbőrt, a végén pedig polírozzák a körmöket.

Japán pedikűr

A vitaminhiány miatt a körmök betöredeznek, barázdáltak lesznek, ezért szükség van arra, hogy figyelmet fordítsunk az ápolásukra. A köröm felületébe méhviasz bedolgozásával erősítjük a töredezett, vitaminhiányos körmöket. A felszívódott hatóanyagot egy lezáró por segítségével polírozással bezárjuk, mely élénkké teszi a körmöket.

Luxus Spa paraffinos lábápolás

Spa kezelésünket fertőtlenítő lábmosással kezdjük, majd egy speciális összetételű bőrradírral a láb és körmök területéről az elhalt bőrt eltávolítjuk, ezután maszkot viszünk fel rá és meleg törölközőbe csavarjuk. 5-10 perc pihenés után eltávolítjuk a felesleget majd hidratáljuk a bőrt. Ez az eljárás felfrissíti a bőrt, és simává, puhává varázsolja az egész lábat.

Kombinált pedikűr

Kezelésünk során fertőtlenítő, kellemesen langyos tengeri sós vízbe áztatjuk lábait, hogy felpuhítsuk a bőrt, majd szikével és vizes pedikűrös géppel eltávolítjuk a bőrkeményedéseket. Ezután a körmök rövidítése formázása és géppel való kitisztítása következik. Végül egy speciális összetételű bőrradírral a láb és a körmök területéről az elhalt bőrt eltávolítjuk, és tápláló krémezéssel tesszük tökéletessé a végeredményt.

Gyógypedikűr

Szakképzett pedikűröseink a kezelések során figyelembe veszik melyik a gombás köröm, melyik a sérült köröm és melyik a belgyógyászati betegségek miatt deformálódott köröm és ennek alapján határozza meg a szükséges kezeléseket.
A benőtt köröm kezelés egyre gyakori pedikűrös tevékenység. Sok elméleti és gyakorlati tudás kell ahhoz, hogy a benőtt köröm kezelése közben a vendég a lehető legkisebb fájdalmat érezze, és a benőtt köröm kezelés hatékony legyen. Kollégáink erre is megfelelően képzettek, hogy ne kellejen a sebészhez fordulni.
Legyen szó akár benőtt körömről, tyúkszemről, sportolási köröm sérülésekről, szakszerűen kezeljük és az otthoni utókezelést is meghatározzuk.

.

ÁRLISTA

.

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT:

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ