Műkörömépítés

by mespecialized

Épített műkörmök

Szalonunkban porcelán és épített zselés műköröm is választható, melyekkel tetszőleges hosszúságú, natúr, francia, színes vagy babybommer körmök is készíthetőek, melyek tartósak és gyönyörűek. Igény szerint csodás díszítéseket készítünk strasszkövekkel, festett mintákkal, különleges színkombinációkkal!

Géllakk

Különleges géllakkozási technikáinknak köszönhetően már fél óra alatt is gyönyörű körmöket varázsolunk. Kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, palettánkban mindig megtalálhatóak az OPI és a CND legújabb géllakk színkollekciói. Használatuk előtt nem kell a körmöket előreszelni, illetve 5 perc alatt leoldhatóak, így nem sértik a köröm felületét. Géllakkozás és géllakk csere mellett vállaljuk géllakk leoldásás vagy pótlását is. 150 féle színválaszték.

Saját köröm megerősítése

A CND Brisa Lite és a Crystal Nails Easy Off leoldható zselékkel nem szükséges a természetes köröm csiszolása, reszelése, mégis 3 hétig tartós és védőréteget biztosít a természetes körömnek. Vékony, természetes hatású, mégis erős körmöket eredményez. A zselé 15 perc alatt alufólia csomagban könnyen leoldható.

.

ÁRLISTA

.

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT:

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ