Műkörömépítés

by mespecialized

Épített műkörmök

Szalonunkban porcelán és épített zselés műköröm is választható, melyekkel tetszőleges hosszúságú, natúr, francia, színes vagy babybommer körmök is készíthetőek, melyek tartósak és gyönyörűek. Igény szerint csodás díszítéseket készítünk strasszkövekkel, festett mintákkal, különleges színkombinációkkal!

Géllakk

Különleges géllakkozási technikáinknak köszönhetően már fél óra alatt is gyönyörű körmöket varázsolunk. Kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, palettánkban mindig megtalálhatóak az OPI és a CND legújabb géllakk színkollekciói. Használatuk előtt nem kell a körmöket előreszelni, illetve 5 perc alatt leoldhatóak, így nem sértik a köröm felületét. Géllakkozás és géllakk csere mellett vállaljuk géllakk leoldásás vagy pótlását is. 150 féle színválaszték.

Saját köröm megerősítése

A CND Brisa Lite és a Crystal Nails Easy Off leoldható zselékkel nem szükséges a természetes köröm csiszolása, reszelése, mégis 3 hétig tartós és védőréteget biztosít a természetes körömnek. Vékony, természetes hatású, mégis erős körmöket eredményez. A zselé 15 perc alatt alufólia csomagban könnyen leoldható.

.

ÁRLISTA

.

TEKINTSE MEG MUNKÁINKAT:

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!