Rólunk

2011. novemberben “Nail-Box by OPI” néven megnyitottuk első kis standunkat a MOM Park bevásárló központban. Majd rá félévre a Mammut és a MOMSportban is bővültünk. 2014-ben azonban gondoltunk egy nagyot és kialakítottunk egy nagy kényelmes, komplett szépségszalont a MOM Sport épületében, ahol immáron teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a kéz- és lábápolás mellett, alkalmi fodrászattal és sminkkel kiegészülve a hét minden napján.
Célom, hogy a Beauty&Go szalon Budapest egyik legjobb szalonja legyen. Ehhez kulcsfontosságú, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzam együtt, akiknek a folyamatos képzését egyik legfőbb feladatomnak tartom.
Folyamatosan keresem az újdonságokat és törekszem arra, hogy úttörők legyünk a legújabb technikák elsajátításában. Ezáltal tudjuk biztosítani azt, hogy mindenki számára megtaláljuk a hozzá illő kezelést és ne tucat szolgáltatásokat nyújtsunk vendégeink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt, igényes környezetre, a jó hangulatra, hogy vendégeink számára a nálunk töltött idő mindig pihentető, kényeztető legyen.
Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Térjen be hozzánk és garantáljuk, hogy feltöltődve és kívül-belül megszépülve fog távozni.”
Szálkai Hajnalka

Szálkai Hajnalka

Műkörömépítő MESTER

Hajni a szalon egyik tulajdonosa is 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, az OPI szakoktatója. Elképesztő szakértelmének és rutinjának köszönhetően egy teljes porcelán műkörömépítést már 60 perc alatt is elkészít!

Csóka Adrienn

Manikűr, műkörömépítés,pedikűr

Adri munkájára igényes és nagyon precíz, gyönyörű manikűrt és lakkozást kaphatunk tőle. Kedves és nagyon figyelmes kolléga, akit a vendégek is nagyon hamar megszerettek. A porcelán műkörömépítés szakértője.

Bimbó Zsuzsanna

Manikűr, műkörömépítés

Zsuszi munkáját csak dicsérni tudjuk,megbízható nagyon kedves kolléga. Precíz francia vonalak, gyönyörű lakkozások és körmök megépítője. Zselé technika nagy szakértője.

Varga Laura

Manikűr,műkörömépítő,pedikűr

Laura kolléganőnk különleges tudása a VEGAN CALLUX pedikűr,bővebben erről a szolgáltatásról web/facebook oldalunkon olvashattok.Laura egy igen kedves,figyelmes,alapos szaktudású kolléga.Lauránál tetőtől talpig megszépülhetsz.

Szilágyi Judit

Manikűr, műkörömépítés,pedikűr

Judit kolléganőnk manikűr,pedikűr és porcelán műkörömépítő szakember.Specialistája a lábköröm pótlásának és a legújabb DIPPING POWER körömerősítés szakértője.Géllakkozása egyszerűen profi és tökéletes.

Hordós Beatrix

Manikűr, műkörömépítés

Trixi kolléganőnk manikűr és porcelán műköröm építő kolléga.Különlegessége ,hogy imád alkotni.Tőle kérhetsz bármit, csak jelezd előre. A fantáziája nem szab határokat.

Szilágyi Judit

Manikűr, műkörömépítő,pedikűr

Judit   régi szakmaibeli kolléga .Specialista a körömgomba kezelésében és a lábköröm újraépítésében,javításában.Porcelán körömépítő szakember.Juditnál is tetőtől talpig megszépülhetsz.

Gödi Szabrina

Manikűr, pedikűr

Szabrina  több mint 4 éves szakmai múlttal rendelkezik.Ukrajnából érkezett, így az orosz manikűr nagy tudója. Gyönyörű manikűrt készít a gép fejekkel és a géllakkozása egyszerűen tökéletes. Zselés műköröm építésben szereti a kicsit mintásabb körmöket,de a letisztult vonalat is képviseli.

Vaczula Anikó

Manikűr, pedikűr

A pedikürös iskolát 11 éve végezte el, azóta is töretlen a szakmához fűződő szeretete. Tudását folyamatos továbbképzésekkel gyarapítja.
Fő profilja a pedikűr mellett a reflexzónákon alapuló talpmasszázs.
Próbálja Ki Ön is!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!