Rólunk

Beauty and Go manikűr-pedikűr szalonunk a XII.kerület MOMSport területén található meg a passzázson külön üzlethelyiségben az uszoda bejáratával szemben. 2011. novemberben nyitottuk meg kis üzletünket és a mai napra már egy komplett szépségszalonban 4 manikűrös asztallal és 2 pedikűrös székkel várjuk vendégeinket  ahol immáron teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a kéz- és lábápolás mellett akár VIP Beauty és alkalmi haj és smink szolgáltatással kiegészülve.
Célom, hogy a Beauty&Go szalon Buda egyik legjobb szalonja legyen. Ehhez kulcsfontosságú, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzam együtt, akiknek a folyamatos képzését egyik legfőbb feladatomnak tartom.
Folyamatosan keresem az újdonságokat és törekszem arra, hogy úttörők legyünk a legújabb technikák elsajátításában. Ezáltal tudjuk biztosítani azt, hogy mindenki számára megtaláljuk a hozzá illő kezelést és ne tucat szolgáltatásokat nyújtsunk vendégeink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt, igényes környezetre, a jó hangulatra, hogy vendégeink számára a nálunk töltött idő mindig pihentető, kényeztető legyen.
Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Térjen be hozzánk és garantáljuk, hogy feltöltődve és kívül-belül megszépülve fog távozni.”
Szálkai Hajnalka

Szálkai Hajnalka

Műkörömépítő MESTER

Hajni a szalon egyik tulajdonosa, 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, az OPI szakoktatója és 2019-ben megszerezte szakmájában a mesterlevél diplomáját. Elképesztő szakértelmének és rutinjának köszönhetően egy teljes porcelán műkörömépítést,töltést akár  már 60 perc alatt is elkészít! Újdonsága az orosz manikűr ,tudását jelenleg is folyamatosan fejleszti külföldi tanulmányokkal.A kéz és lábápoló szakmai oldal vezetője.

Csóka Adrienn

Manikűr, műkörömépítés,pedikűr

Adri munkájára igényes és nagyon precíz, gyönyörű manikűrt és lakkozást kaphatunk tőle. Kedves és nagyon figyelmes kolléga, akit a vendégek is nagyon hamar megszerettek. A porcelán műkörömépítés szakértője és 2019-ben kibővítette tudását a pedikűrrel is. Igy Adrinál tetőtől -talpig szépülhetsz meg.

Bimbó Zsuzsanna

Manikűr, műkörömépítés

Zsuszi munkáját csak dicsérni tudjuk,megbízható nagyon kedves kolléga. Precíz francia vonalak, gyönyörű lakkozások és körmök megépítője. Zselé technika nagy szakértője.Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.Zsuzsi egy megbízható,stabil kollégánk.

Bilkei Judit

Manikűr,műkörömépítő

Judit kolléganőnk erőssége a díszítés.Egyszerű nyomda vagy transzferfóliától kezdve az extra díszítésig mindent megkaphatsz. Ha bonyolultabb ,időigényesebb díszítést szeretnél ,jelezd előre. Judit kollégánk ,precíz ,alapos szakember aki a munkájából a 100% -ot nyújtja.

Szilágyi Judit

Manikűr, műkörömépítés,pedikűr

Judit kolléganőnk manikűr,pedikűr és porcelán műkörömépítő szakember.Specialistája a lábköröm pótlásának és a legújabb DIPPING POWER körömerősítés szakértője.Géllakkozása egyszerűen profi és tökéletes. Judit gyors,precíz kolléga,akinél gyorsan szépülhetsz meg.

Vaczula Anikó

Manikűr, pedikűr

Anikó a  pedikűrös iskolát 11 éve végezte el, azóta is töretlen a szakmához fűződő szeretete. Tudását folyamatos továbbképzésekkel gyarapítja. Anikónk az orosz manikűr tudását több oktatáson is bővítette ,pontosította.
Fő profilja a pedikűr mellett a reflexzónákon alapuló talpmasszázs és a manikűr géllakkozás.
Anikónál nyugalomban ,relaxálva szépülhet meg.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ

FOGLALÁSI SZABÁLYZAT

 
Felhívjuk figyelmüket,hogy amennyiben kevesebb mint 4 órával a lefoglalt időpont előtt jelzik távolmaradásukat, készenléti díjat számolunk fel.
 
A távolmaradásának okát sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.
Időpont lemondás vagy módosítása az időpont visszaigazoló email alján lévő IDŐPONT LEMONDÁS vagy IDŐPONT MÓDOSÍTÁS gomb alatt teheti meg vagy kizárólag telefonon nyitvatartási időben.
 
Kérjük ne küldjenek: Viber, Messenger,stb üzeneteket!
 
Készenléti díjat a következő látogatásnál rendezni kell, ennek hiányában nem áll módunkban további időpontot adni.
 
Részletek a foglalási szabályzatban!