Rólunk

2011. novemberben “Nail-Box by OPI” néven megnyitottuk első kis standunkat a MOM Park bevásárló központban. Majd rá félévre a Mammut és a MOMSportban is bővültünk. 2014-ben azonban gondoltunk egy nagyot és kialakítottunk egy nagy kényelmes, komplett szépségszalont a MOM Sport épületében, ahol immáron teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a kéz- és lábápolás mellett, alkalmi fodrászattal és sminkkel kiegészülve a hét minden napján.
Célom, hogy a Beauty&Go szalon Budapest egyik legjobb szalonja legyen. Ehhez kulcsfontosságú, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzam együtt, akiknek a folyamatos képzését egyik legfőbb feladatomnak tartom.
Folyamatosan keresem az újdonságokat és törekszem arra, hogy úttörők legyünk a legújabb technikák elsajátításában. Ezáltal tudjuk biztosítani azt, hogy mindenki számára megtaláljuk a hozzá illő kezelést és ne tucat szolgáltatásokat nyújtsunk vendégeink részére.
Nagy hangsúlyt fektetünk a nyugodt, igényes környezetre, a jó hangulatra, hogy vendégeink számára a nálunk töltött idő mindig pihentető, kényeztető legyen.
Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Térjen be hozzánk és garantáljuk, hogy feltöltődve és kívül-belül megszépülve fog távozni.”
Szálkai Hajnalka

Szálkai Hajnalka

Manikűr, műkörömépítés

Hajni a szalon egyik tulajdonosa is 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, az OPI szakoktatója. Elképesztő szakértelmének és rutinjának köszönhetően egy teljes porcelán műkörömépítést már 60 perc alatt is elkészít!

Csóka Adrienn

Manikűr, műkörömépítés, üzletvezetőhelyettes

Adri munkájára igényes és nagyon precíz, gyönyörű manikűrt és lakkozást kaphatunk tőle. Kedves és nagyon figyelmes kolléga, akit a vendégek is nagyon hamar megszerettek. A porcelán műkörömépítés szakértője.

Bimbó Zsuzsanna

Manikűr, műkörömépítés

Zsuszi munkáját csak dicsérni tudjuk,megbízható nagyon kedves kolléga. Precíz francia vonalak, gyönyörű lakkozások és körmök megépítője. Zselé technika nagy szakértője.

Radas Judit

Manikűr, műkörömépítés

Judit régi kollégánk, aki Gyes időszaka után ismét csapatunkat erősíti. Specialitása a körmök csodás díszítése, amelyhez rengeteg ötlettel, kreativitással és ügyességgel rendelkezik.

Fedorszki Erzsébet

Manikűr, műkörömépítés

Erzsó imádja a munkáját, a géllakkozás mestere, amit csillámporokkal és strasszkövekkel szokott mégragyogóbbá varázsolni. Odavan mindenért ami csillog, szép és új.

Nagy Dani

Manikűr, műkörömépítés

Dani nagyon ügyes manikűrös és zselés körömépítő szakember. Több éves szakmai múlttal rendelkezik, folyamatos képzéseken fejleszti tudását. A gépi manikűr nagy specialistája.Munkája,gyors és pontos.

Mogyorósi Ircsi

Manikűr, pedikűr

Ircsi  közel 7 éve végezte el a pedikűrös,manikűrös szakmát azóta különböző továbbképzéseken vett részt.Állandóan fejleszti magát a pedikűrben.Célja ,hogy egy profi gyógypedikűrös legyen belőle.Specialista a körömgomba kezelésében és a lábköröm újraépítésében,javításában.

Somi Anita

Manikűr, pedikűr

Anita több mint 4 éves szakmai múlttal rendelkezik.
Alapos, figyelmes lelkiismeretes kolléga. Gyógypedikűr specialista. Tyúkszem, benőttkörmök szakértője. Alapos, gondos kolléga.

Vaczula Anikó

Manikűr, pedikűr

A pedikürös iskolát 11 éve végezte el, azóta is töretlen a szakmához fűződő szeretete. Tudását folyamatos továbbképzésekkel gyarapítja.
Fő profilja a pedikűr mellett a reflexzónákon alapuló talpmasszázs.
Próbálja Ki Ön is!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ