Hozzájárulói nyilatkozat

by mespecialized

A Nail-Box Kft az Ön által megadott adatokat az Önnel való kapcsolattartásra használja a Beauty and Go szalon vendégeként időpont emlékezettető , illetve a törzsvendégeink számára biztosított kedvezményekről, akciókról és termékekről kívánja Önt tájékoztatni.

Adatkezelés célja: időpont emlékezető és marketing kommunikációs csatornán való kommunikálás hírlevél küldéssel az arra felíratkozó e-mail címekre.

Kezelt adatok köre: érintett neve (vezetéknév, keresztnév), e-mail címe és telefonszáma.

Adatkezelés jogalapja: érintetti hozzájárulás. Adattárolás határideje: a hírlevél szolgáltatás üzemeltetésének végéig, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését (leiratkozik a hírlevélről), úgy a törlési kérelmét követően 30 napon belül.

Adatkezelő: Nail-Box Kft. 1126 Budapest, Csillagvölgyi út 10/C .

Amennyiben Ön a jövőben meggondolná magát, bármikor leiratkozhat, vagy adatot módosíthat az erre szolgáló hivatkozásra kattintva, amelyet minden általunk küldött hírlevél láblécében megtalál. Leiratkozhat továbbá az info@beautyandgo.hu címre küldött üzenet segítségével, illetve postai úton a Nail-Box Kft. számára eljuttatott levélben.

Az Ön adatait minden esetben a vonatkozó szabályok és adatvédelmi előírások alapján kezeli. A Megerősítem gombra kattintva Ön hozzájárul, hogy adatait a továbbiakban is kezelhetjük a fent megjelölt módon. E-mail automatizálásra a Nail-Box Kft a WIX és a Salonic rendszer szolgáltatását használja.

A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Wix és a Salonic szoftveres, hálózati rendszerében tároljuk a szolgáltatás adatvédelmi feltételeinek megfelelően. Az Ön adatait minden esetben a vonatkozó szabályok és adatvédelmi előírások alapján kezeli.

Azzal, hogy Ön megadja nekünk adatait, Ön hozzájárul, hogy adatait a továbbiakban is kezelhetjük a fent megjelölt módon. E-mail automatizálásra a Nail-Box Kft a Wix és a Salonic időpont foglalórendszer szolgáltatását használja.

A feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy az Ön által megadott adatokat a Wix és a Salonic szoftveres, hálózati rendszerében tároljuk a szolgáltatás adatvédelmi feltételeinek megfelelően.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ