Foglalási szabályzat

by mespecialized

Számunkra fontos az Ön ideje!

Amennyiben 15 percnél többet kell várnia a lefoglalt időpontjára, a szolgáltatása ingyenes!

Érkezzen időben!!!

Kérjük az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan!  Minőségi munkához idő kell ami ki van számolva ami az Öné, ha Ön ebből elvesz az már nem a mi hibánk. Ha elkésik, a késés ideje az Ön idejéből lesz levonva, tekintettel az ön után következő vendégeinkre.

Időpont módosítása, lemondása:
Mindnekivel előfordul,hogy közbejön valami.Ha lemondanál vagy módosítanál nálunk egy előre lefoglalt időpontot,kérjük tedd ezt  meg telefonon legalább 4 órával a szolgáltatás megkezdése előtt figyelembe véve a nyitvatartásunkat.A lemondást CSAK telefonon tudod elintézni vagy SMS vagy Telefonhívás segítségével!
Minden más lemondási platform nem minősül tényleges lemondásnak!

4 órán belüli lemondás esetén vagy nem megjelenés esetén a 3.alkalmom után  kizárólag előre utalás után tudunk további időpontot adni. A következő időpontodat  kizárólag a szolgáltatás  100% kifizetésével vagy elutalása után tudjuk majd rőgzíteni ,kérjük banki utalásnál minden esetben  a megjegyzés rovatban tüntesd fel: neved ,telefonszámod .A beérkezett összeg után recepciós kollégánk hívni fog az időpont egyeztetés miatt. Az időpont véglegesítése kizárólag a rendezett előleg után történik.
Ezt rendezni személyesen vagy banki átutalással rendezheted.

Bankszámla szám neve: Nail-Box Kft                    Bankszámlaszáma:10401093-50526590-90851003

Az idő rövidsége miatt 4 órán belüli lemondást, módosítást kizárólag telefonon tudunk fogadni.
Hívd recepciónkat: +36306340134 vagy a +36308226090 -on.

A szabályaink Téged szolgálnak hiszen ez egy közös munka és a végeredmény tőled is függ. Megértésedet előre is köszönjük! Beauty and Go Team

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javításához. Elfogadom További információ